Vreau sa vand

De ce sa vinzio casa sau o vila prin agentia Evo Imobiliare?

Vanzari rapide prin tranzactii imobiliare corecte si transparente!

Fie ca este o casa sau o vila cu 2 camere, 3 camere in Centru, Copou, Periferie, sau comuna din Judetul Iasi, casa sau vila abia cumparata sau mostenita, echipa Evo Imobiliare iti respecta imobilul ca pe propriul lor imobil. In acelasi timp evita vanzarile emotionale.

Un agent imobiliar de la Evo Imobiliare poate urmari ca un profesionist fara a comunica un sentiment de nerabdare, disperare sau alt tip de emotie.

Vanzarea unei case sau vila poate fi un factor surprinzator si consumator de timp, provocator emotional, mai ales daca nu ati mai facut-o niciodata sau daca este casa sau vila parinteasc in care ati crescut, ori casa sau vila bunicilor.

  

Uneori se poate simti ca o invazie a vietii private, deoarece straini vor intra in casa sau vila, iti vor deschide usile si ferestrele, se vor uita printre obiectele personale, se vor plimba prin casa sau vila ta pentru a gasi minusuri si plusuri, dar in special minusuri in vederea negocierii unui pret mai mic.

Agentii din cadrul companiei noastre iti sunt alaturi si nu veti impiedica involuntar in niciun fel tranzactia, cum ar fi pretul excesiv al casei sau vilei dvs., refuzul de a contracara o oferta scazuta pentru ca sunteti jignit sau renuntati prea usor atunci cand aveti un termen limita pentru vanzare.

In calitate de proprietar al unei case sau vila, poate fi destul de suparator sa auziti unele comentarii sau critici facute de eventualii cumparatori.

Lasa agentul Evo Imobiliare sa iti tranzactioneze proprietatea ca un profesionist, tu trebuie doar sa te gandesti ce faci cu banii pe care urmeaza sa ii primesti in contul bancar.

Vanzare unei case sau vila in cel mai eficient si rapid mod.

Vanzarea prin REPREZENTARE EXCLUSIVA.

Vanzarea prin reprezentare exclusiva cu agentia Evo Imobiliare.

Reprezinta dreptul exclusiv acordat de catre proprietarul unei case sau vila , agentiei Evo Imobiliare pentru a-i reprezenta interesele in vanzarea casei sau vilei intr-un timp scurt si eficient.

Proprietarul casei sau vilei va plati agentiei Evo Imobiliare un comision in cazul vanzarii, indiferent care este sursa prin care este identificat cumparatorul respectivei case sau vila (respectiv, prin eforturile directe ale agentiei Evo Imobiliare reprezentante a vanzatorului, prin eforturile unei agentii imobiliare colaboratoare sau direct din sfera de influenta a vanzatorului).

  

Pentru agentia Evo Imobiliare, avantajul cel mai evident al acestui mod de lucru este dat de faptul ca poate investi bani, timp, si alte resurse pentru vanzarea proprietatii in cel mai eficient mod, dar totodata avand garantia incasarii remuneratiei, la vanzarea cu succes a proprietatii.

Avantajul cel mai evident al reprezentarii exclusive este faptul ca proprietarul are garantia ca agentia Evo Imobiliare are tot interesul si depune eforturi maxime pentru vanzarea respectivei case sau vila, in cel mai scurt timp posibil si la cel mai avantajos pret posibil.

Casele sau vilele spre vanzare pe care agentia Evo Imobiliare le detine in portofoliul exclusiv, pot fi listate si prin serviciul de listare multipla / MLS. Astfel, agentia Evo Imobiliare are libertatea de expunere maxima in randul agentiilor imobiliare colaboratoare, care, in timp real si trasparent vor primi informatii complete cu privire la casa sau vila spre vanzare, cat si oferta de colaborare pentru gasirea clientului calificat ( in tot acest timp dumneavostra intretineti relatia doar cu agentia noastra. Timp in care agentia Evo Imobiliare intretine relatii cu toate agentiile colaboratoare, cant si cu toti potentialii cumparatori).

In vanzarea unei case sau vila prin reprezentare exclusiva, proprietarul are garantia unor servicii asumate din partea companiei Evo Imobiliare, iar echipa agentiei noastre isi va utiliza toate cunostintele, experienta si abilitatile.

Mai mult, pentru acest gen de colaborare, echipa Evo Imobiliare va pune interesele proprietarului pe care il reprezinta mai presus de propriile interese.

In ceea ce priveste agentia Evo Imobiliare fiind reprezentanta a vanzatorului, echipa va face tot ce ii sta in putinta pentru a oferi cat mai multe informatii pertinente in ceea ce priveste vanzare unei case sau vila, pozitionarea corecta a pretului inainte de listarea pe piata a proprietatii, pregatirea cat mai complexa a acesteia in vederea promovarii catre public si, implicit catre colaboratorii nostri, agentii imobiliari si / sau agentiile imobiliare.

Echipa Evo Imobiliare va negocia cu buna credinta in folosul proprietarului, va acorda interesul pentru a obtine cele mai avantajoase conditii de vanzare.

Alte avantaje oferite de noi pentru vanzare prin reprezentare exclusiva.

  • 1. Sesiunea foto profesionala va sublinia si va pune in valoare atributele forte ale proprietatii, cat si realitatea.
  • 2. Sesiunea video profesionala va pune in valoare fiecare incapere si unghi din proprietate.
  • 3. Vanzare apartamente si listare prin promovarea platita targetata in adancimea mediul online, va asigura vizibilitate si accesibilitate spre o vanzare mai rapida a propriatatii dumneavoastra ( Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, IMQQ, YouTube, Vimeo, TikTok, IGTV, Whatsapp Business, Pinterest, Flickr, Google Ads, Mozila, Opera, etc. ( listare se face dupa caz si necestitati, in functie de tipul proprietatii si nisa aferenta ).
  • 4. Promovarea in mediul offline, va asigura vizibilitatea amanuntita a propriatatii spre vanzare. Agentia Evo Imobiliare colaboreaza cu alte agentii imobiliare din Iasi, agentii imobiliare din Romania, dar si persoane cu interes de cumparare in vederea investitiilor.
  • 5. Vanzare apartamente si listare prin promovarea platita in ramura personala de website: evo-Imobiliare.ro, 1camera.ro, 2camere.ro, 3camere.ro, agentieimobiliaraiasi.ro, apartamentiasi.ro, casedevanzareiasi.ro ( listare se face dupa caz si necestitati, in functie de tipul proprietatii si nisa aferenta )
  • 6. Vanzare apartamente si listare prin promovarea platita in site-uri de specialitate: Imobiliare.ro, Top Listing imobiliare.ro, Top ListingS imobiliare.ro, Pole position imobiliare.ro, Imoradar.ro, vdi.ro, VDI.ro Gold, Colaborare VDI.ro, OLX.ro, Top Listing OLX.ro, HomeZZ.ro, Top Listing HomeZZ.ro, Anuntul.ro, Romimo.ro, Top Listing Romimo.ro, magazinuldecase.ro, Magazinul Lista, Imopedia.ro, Titirez.ro, Premium Titirez.ro, luxuryimob.ro, Top luxuryimob.ro, Wizmo.ro, Top Listing Wizmo.ro, Cauta-imobiliare.ro, Ro-imobile.ro, reteaua Argus, propertybook.ro, Storia.ro, Top Listing Storia.ro, Publi24.ro, Top Listing Publi24.ro, etc. ( listare se face dupa caz si necestitati, in functie de tipul proprietatii si nisa aferenta )
  • 7. Agentia Evo Imobiliare fiind o companie platitoare de taxe si impozite, pune la dispozitie factura, chitanta sau bon fiscal pentru servicile oferite.

Ca in orice alta profesie, echipa dispune de o gama larga de abilitati si profesionalism.

Contacteaza-ne acum. 0757858142

1. Informatii personale

2. Informatii oferta

3. Detalii oferta

Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.
0757.858.142 whatsapp